Halloween Avond

28-10-2023

Zet 28 oktober in je agenda en bereid je voor op een Halloweenavond die je niet snel zult vergeten. Café Taverne is de enige plek waar je wilt zijn voor de ultieme Halloween-ervaring. Durf jij het aan?

Taverne Live: The 16-A

25-11-2023

Op 25 november barst het feest los in Tilburg, want dan staat Cafe Taverne op zijn kop met een optreden van niemand minder dan The 16-A! Als jij een fan bent van de beste hits uit de top 2000, dan mag je dit spektakel absoluut niet missen!

Sinterklaasmiddag voor de kids

26-11-2023

Op 26 november nodigen we alle lieve kinderen tot tien jaar uit voor een onvergetelijke Sinterklaasmiddag bij Café Taverne in Tilburg. Het belooft een magische dag te worden vol gezelligheid, snoepgoed en natuurlijk het bezoek van Sinterklaas en zijn vrolijke pieten!

Om deze dag tot in de puntjes te kunnen organiseren, vragen we jullie om je vóór 19 november aan te melden. Zo kunnen we precies genoeg pepernoten en cadeautjes inkopen voor alle lieve kinderen die langskomen.  🎁

Bingo Jingle All The Way!

10-12-2023

Maak je klaar voor een middag vol feestelijke vreugde en spanning, want de Taverne Kerstbingo staat voor de deur! Het belooft een magische dag te worden waarop we samen de warmte en gezelligheid van de kerst vieren.

Kom en doe mee met onze betoverende bingo, waarbij fantastische prijzen en een onvergetelijke sfeer op je wachten!

Mis dit betoverende evenement niet en reserveer snel je plekje, want de Taverne Kerstbingo is dé plek om in de kerststemming te komen en prijzen te winnen die je hart verwarmen. De Taverne Kerstbingo start om 14:00.

Laat de kerstsfeer beginnen bij Cafe Taverne in Tilburg! 🌟🎄🎁🌟