Dé onbetwiste kruikenkroeg in Tilburg

Tijdens carnaval is Café Taverne in Tilburg al vele jaren de onbetwiste kruikenkroeg voor feestvierders in Tilburg.

Tilburg heeft een rijke geschiedenis en een uniek karakter dat het onderscheidt van andere carnavalssteden.

Tilburg, ook wel liefkozend bekend als Kruikenstad, is een bekende Brabantse carnavalsbestemming. Wat het nog specialer maakt, is dat tijdens carnaval in de hele stad betaald kan worden met een unieke munt: De Kruikenmunt.

Dus, noteer alvast in je agenda: Carnaval in Kruikenstad 2024, met als thema “Maawe meude mèèrege”. De festiviteiten beginnen op vrijdag 9 februari 2024  om  11:11 en eindigt op dinsdag 13 februari 2024, om 23:11.

Mis het niet en kom langs bij Café Taverne in Tilburg, dé kruikenkroeg in het hart van de festiviteiten in Kruikenstad!

Feest mee met De Taverneboys

De Taverneboys zijn ontstaan vanuit het gezelligste café van Tilburg, Café de Taverne. Met Jurgen Schlangen als de uitbater en Pieter van Velzen als zijn partner, vormen zij het zangduo “de Taverneboys”. Hun missie? Het uitbrengen van carnavals-singles met pakkende Brabantse teksten en het in ere houden van het ouderwetse hoempapageluid.

Elk jaar, rond Elluf Elluf, brengen ze nieuwe nummers uit die worden gelanceerd op hun vertrouwde platenlabel Rood-Hit-Blauw. De opnames vinden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal, waar ze keer op keer een feestelijke sound weten te creëren.

Sluit je aan bij het feest!

De Taverneboys hebben een belangrijke boodschap: ze willen de traditionele polonaise niet laten verdwijnen. In een tijd waarin veel nieuwe feestplaten zich beperken tot stampliedjes, streven ze ernaar om vrolijke en ludieke liedjes te maken die geschikt zijn voor jong en oud.

Dus, als je op zoek bent naar muziek die je in beweging brengt en de feestsfeer levendig houdt, dan ben je bij De Taverneboys aan het juiste adres. Sluit je aan bij het feest en vier met hen mee!

De Taverneboys op jouw feestje?


C.V. De Taverne Vrienden

Welkom bij Carnavalsvereniging De Taverne Vrienden in het hart van Tilburg, waar de feestelijke tradities tot leven komen!

Ben je benieuwd naar wat we te bieden hebben of wil je deel uitmaken van onze carnavalsfamilie? Kom dan langs bij Café Taverne in Tilburg en ontdek de bruisende wereld van C.V. De Taverne Vrienden. Sluit je aan bij onze gemeenschap en beleef carnaval op zijn best! Alaaf!  🎉🥳