Bij Café Taverne kun je terecht voor een gezellig potje biljarten!

Als biljartliefhebber ben je bij Café Taverne aan het juiste adres! Wist je dat we trots zijn op onze twee biljartteams die deelnemen aan zowel de libre- als de driebanden competitie van de Tilburgse Biljart Bond? Bij Café Taverne draait alles om biljarten en gezelligheid. Onze teams vertegenwoordigen ons met passie en vakmanschap in deze competitieve biljartsport.

Of je nu zelf een fanatieke biljarter bent of gewoon van de sfeer en de sport wilt genieten, bij Café Taverne vind je de perfecte setting. Onze biljartteams trainen hard en streven naar topprestaties, en je kunt live getuige zijn van hun vaardigheden terwijl je geniet van een drankje en goed gezelschap.

Hier draait alles om gezelligheid

We moedigen iedereen aan om langs te komen, zich bij ons aan te sluiten en te genieten van een geweldige biljartervaring. Of je nu een ervaren speler bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze prachtige sport, bij Café Taverne delen we graag onze liefde voor biljarten met jou. Kom langs en ervaar de opwinding van biljarten in een warme en vriendelijke omgeving.